Wie zijn wij?

ThailandDirect maakt deel uit van AsiaDirect en is gevestigd in Bangkok. Al jarenlang verzorgen wij de reizen van vele Nederlandse gerenommeerde reisorganisaties. ThailandDirect is aangesloten bij de ATTA (Association of Thai Travel Agents) en TAT (Tourist Authority of Thailand). Deze organisaties houden toezicht op het functioneren van reisorganisaties in Thailand. Ze zijn vergelijkbaar met de Nederlandse ANVR.

Door veelvuldig contact met onze Nederlandse reizigers, hebben wij gemerkt dat veel klanten direct willen boeken in het land zelf en niet meer via een tussenpersoon.

Nu is het zover, welkom bij ThailandDirect!

De vakanties op onze website zijn met zorg samengesteld, doordat wij goed op de hoogte zijn van de wensen van onze reizigers. Daarnaast kennen wij de veelzijdige mogelijkheden welke Thailand te bieden heeft. Een afwijkende route is voor ons dan ook geen enkel probleem! Er zijn vele mogelijkheden voor de perfectie vakantie!

Van bijzondere plekken tot unieke accommodaties, bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden een zeer flexibel aanbod aan individuele reizen. Op onze website staan een aantal met zorg geselecteerde bouwstenen, welke je kunt gebruiken om je eigen droomvakantie samen te stellen. Uiteraard helpen we je daar graag bij. Mede door het internet zijn wij in staat om snel te reageren om jouw reisaanvraag. Bovendien kunnen wij de beste prijs bieden, aangezien je direct bij ons boekt zonder tussenkomst van een tussenpersoon.

Wil je meer over ons weten? We stellen ons graag even voor!

Kantoorpersoneel AAT