Interessante links

Hieronder treft u interessante links van en over Thailand.

ThailandDirect Facebook

Volg ons op Facebook! We posten wekelijks allerlei nieuwtjes over (nieuwe) hotels, excursies, Bangkok & Thailand en nog veel meer!

27vakantiedagen.nl – reiservaringen & reisverhalen Thailand

Op 27vakantiedagen.nl vind je uitgebreide reviews van Nederlandse reizigers die Thailand bezocht hebben, inclusief hun persoonlijke tips en mooiste foto’s. Ook scoren ze Thailand op aspecten als Gastvrijheid, Eten, Stranden en Natuur.

Hieristhailand.nl

Hier is Thailand is de beste Thailand-community van Nederland en België. Hier vind je écht alles over Thailand, ook wel het land van de Glimlach genoemd. Als onafhankelijke site bieden we up-to-date informatie over alles wat maar enigszins met Thailand te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan praktische informatie voor toeristen die naar Thailand gaan, mededelingen van de Nederlandse ambassade in Bangkok, maar ook intrigerende verhalen voor en door vaste Thailandgangers.

Thailandblog.nl 

Thailandblog is met 255.000 bezoeken per maand de grootste Thailand-community in Nederland en België. Lees nuttige tips en adviezen van Nederlanders die in Thailand wonen: nieuws – toerisme – reistips – achtergronden en meer.