Even voorstellen

Roeland

Roeland
Roeland is de eigenaar en medeoprichter van ThailandDirect. Hij houdt toezicht op het gehele reilen en zeilen van het bedrijf en ondersteunt en/of corrigeert waar nodig is. Hij is in 1991 voor het eerst naar Thailand gekomen voor een stage van 4 maanden. Na een hernieuwde kennismaking met Thailand in 1995 heeft hij uiteindelijk besloten om in deze regio werk te zoeken. Dit is toen gelukt als reisleider voor verschillende reisorganisaties. Hij is in 2004 een kantoor gestart in het Eastin Hotel Makkasan in Bangkok, wat nu is uitgegroeid tot een kantoor met ruim 30 man in dienst. Het is een leuke mix van buitenlandse en Thaise medewerkers. Daarnaast is Roeland al ruim 12 jaar getrouwd met zijn vrouw Tao, en samen hebben ze 2 dochters. Zijn vrouw heeft een goedlopend restaurant in Chiang Mai. Hij pendelt dan ook wekelijks tussen Bangkok en Chiang Mai. Omdat zijn familie hier woonachtig is, is Chiang Mai tevens zijn favoriete bestemming in Thailand. ‘Het is een leuke gezellige stad dichtbij de prachtige natuur.’ Roeland’s hobby’s zijn reizen, voetbal en tennis. Het liefst eet hij Phad Phed Moo, een romige pittige curry.
Rutger

Rutger
Onze Sales & Marketing Manager is Rutger. Hij heeft veel contact met de hotels die wij aanbieden. Daarnaast is hij een makkelijk aanspreekpunt voor onze Nederlandse gasten. ‘Veel gasten komen meerdere keren per jaar naar Thailand, waardoor je een band met ze opbouwt.’ Daarnaast is het ook zijn taak om ThailandDirect onder de aandacht te brengen bij nieuwe klanten. Zo heeft hij afgelopen jaar ook op de Vakantiebeurs in Utrecht gestaan. Zijn favoriete stad is Bangkok. ‘Er is zoveel te doen en te beleven. Het is één van de weinige steden waar je zowel met € 100,- als met € 5,- een super dag kunt hebben.’ Een bezoek aan Bangkok is dan ook een must tijdens je vakantie naar Thailand. Daarnaast vindt hij de River Kwai echt prachtig. De natuur is geweldig en je kunt er overnachten op de Jungle Rafts, een drijvend hotel dat ’s avonds wordt verlicht met olielampen. Hierdoor ontstaat er een unieke ambiance. Zijn hobby is hockey. In Nederland is hij altijd lid geweest van een hockeyclub en ook in Bangkok speelt hij vrij regelmatig. Daarnaast vindt hij het leuk om nieuwe restaurants te ontdekken in Bangkok. Er is een enorm aanbod en vrijwel dagelijks zijn er nieuwe restaurants die hun deuren openen.
Joom

Raweewan (Joom)
Joom is de Office Manager van ThailandDirect. Ze werkt hier sinds de zomer van 2010. Haar werkzaamheden zijn het assisteren van de reserveringen en sales counters, contracten opvragen en het personeel aansturen. Daarnaast is ze ook bezig met het bijhouden van het nieuwe reserveringssysteem. Na het werk gaat ze graag joggen en doet ze aan yoga. In het weekend is ze het liefst thuis bezig. Haar favoriete bestemming in Thailand is Maya Bay op Koh Phi Phi. Daarnaast gaat ze ook graag naar Koh Chang en Hua Hin. Haar favoriete Thaise gerecht is Pad Thai Goong.
Kris

Kris
Kris werkt sinds 2014 voor ThailandDirect. Hij staat aan onze tour counters in Eastin Grand, Pullman G en Somerset Lakepoint en is daarnaast ook druk in de weer met aanvragen uit België. Eerder heeft hij voor verschillende organisaties als reisleider gewerkt dus hij heeft altijd talloze goede reistips. In zijn vrije tijd is hij fanatiek bezig met ‘Muay Thai’ Thai boxen. Zijn favoriete bestemming in Thailand is Khao Sok en zijn lievelings eten is Khao Soi, een pittige Noord Thaise curry soep.
JJ

Jeroen (JJ)
Jeroen werkt sinds begin 2016 bij ThailandDirect en is onze account manager. Niet alleen beantwoordt hij dagelijks talloze aanvragen en e-mails die binnenkomen van klanten, hij houdt ook contact met verschillende partners waar we mee samenwerken. Jeroen woont al 15 jaar in Thailand en heeft een brede werkervaring zowel op kantoor als als reisleider in verschillende landen in Azië. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de bioscoop. Zijn favoriete bestemmingen voor een weekje weg zijn het noorden van Thailand en het prachtige kleine eilandje Koh Lipe. Zijn favoriete eten is een lekkere pittige Tom Yam Kung soep.
Charuda

Charuda
Charuda werkt sinds 2013 op ons kantoor. Ze is verantwoordelijk voor alle reserveringen van individuele reizen, zoals hotels, tours en transfers. Charuda heeft een Nederlands/Thaise achtergrond en is daarom een makkelijk aanspreekpunt voor de Nederlandse vakantiegangers in Bangkok. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te gaan poolen. Als Charuda de stad uitgaat, dan gaat ze het liefst naar Chiang Mai, Koh Chang of Koh Samet. Haar favoriete Thaise gerecht is Larb Moo Thod (Thaise pikante mini-gehaktballen).
Jonas

Jonas
Jonas werkt sinds 2012 bij ThailandDirect en is verantwoordelijk voor de Sales. Op jonge leeftijd wist Jonas al dat hij later in het toerisme wilde werken. Samen met zijn ouders en broers genoot hij van hun vakanties naar vele prachtige bestemmingen. Vijftien jaar geleden kwam Jonas voor het eerst naar Thailand en hij voelde direct dat dit het land was waar hij later wilde wonen en werken. Nadat hij zijn studie had afgemaakt in België heeft hij een aantal jaar gewerkt als reisleider in Thailand, Laos, Cambodia en Vietnam. Inmiddels woont hij alweer een aantal jaar in Bangkok met zijn Thaise vrouw en een prachtige dochter. Dankzij zijn jarenlange ervaring als reisleider kent hij Thailand als geen ander.
Alexander

Alexander
Alexander werkt sinds 2015 bij ThailandDirect en staat net als collega Kris, aan een van onze tour counters. Hij heeft 15 jaar als reisleider gewerkt voor verschillende reisorganisaties in bijna elke uithoek van de wereld. Nu alweer 7 jaar in Thailand, zijn eerste liefde. Wanneer hij door Thailand reist, komt hij graag in Chiang Mai in het noorden, maar ook een weekendje aan de witte zandstranden van Krabi weet hij goed door te komen. In zijn vrije tijd is hij een gepassioneerd voetbal liefhebber en gaat hij graag een lekker hapje eten. Zijn favoriete gerechten zijn gebakken rijst en ‘Paneang Gai’ een pittige romige curry met kip.
Martijn

Martijn
Martijn werkt sinds 2016 bij ThailandDirect en houdt zich bezig met nieuwe producten en de website zelf. Hij kwam hier voor het eerst op zijn 18e en heeft Thailand nooit meer los kunnen laten. Hij woont hier nu definitief sinds 2009 en heeft ervaring als reisleider bij verschillende Nederlandse organisaties. Het liefst ontdekt hij nieuwe ‘B-weggetjes’ op de motor in het heuvelachtige noorden. Zijn lievelingseten is ‘Khao Kluk Kapi’ gebakken rijst met garnalen pasta en allemaal lekkere extra’s op de rand van je bord.
Pluk

Wilaiwan (Pluk)
Pluk werkt sinds 2010 bij ThailandDirect. Ze is verantwoordelijk voor het reserveren en boeken van vlieg- en treintickets. Zo zorgt ze ervoor dat we de gunstigste en voordeligste manier van reizen kunnen aanbieden. Haar hobby’s zijn shoppen in winkelcentrum Terminal 21 en lekker uit eten gaan. Daarnaast houdt ze van Japanse muziek en films. In Thailand gaat Pluk het liefst naar Kanchanaburi en Sangklaburi met de beroemde houten Mon Bridge. Haar lievelingsgerecht is Pad Krapao, gekruid varkensvlees met groenten.
Oh

Savitree (Oh)
Savitree is onze ‘guide en driver goeroe’ van het bedrijf. Zij weet alles van de chauffeurs en gidsen, want ze heeft dagelijks contact met hen. Zo houdt ze zich ook bezig met de boekingen van pakket- en rondreizen. Daarnaast handelt ze ook de directe verkoop op kantoor af. Oh’s hobby’s zijn lezen, shoppen en naar Thaise muziek luisteren. Het liefst leest ze boeken met als thema boeddhisme. Elke zondag bezoekt ze haar tempel in Bangkok.
Pam

Warissara (Pam)
Pam is sinds 2014 bij het ThailandDirect-team en geeft als accountant leiding aan de financiele afdeling. Zij houdt het overzicht en zorgt dat alles netjes op tijd betaald wordt en bij de juiste afdeling of persoon terecht komt. In haar vrije tijd reist ze graag en ze doet dat nooit zonder haar camera, fotografie is haar grote passie. Ze hoopt met haar foto’s de kijkers mee te nemen in haar perspectief en de wereld net even van een andere kant te laten zien. Haar favoriete plek is Doi Inthanon, een van Thailand’s mooiste nationale parken. Ze houdt van de bergen in het noorden en haar lievelings eten is Nam Tok Moo. Een pikante noord Thaise salade met varkensvlees.
Knot

Phatcha (Knot)
Knot is sinds de zomer van 2009 werkzaam als accountant. Ze is verantwoordelijk voor alle financiële administratie, zoals salariëring, betalen van rekeningen, verzekeringen en visums voor personeel. Buiten het werk vind ze het leuk om te shoppen in Central World, Siam Center en Siam Paragon. Buiten Bangkok vindt ze het leuk om naar Chiang Mai en Hua Hin te gaan. Haar lievelingsstrand is op Koh Samed. Haar favoriete gerecht is ‘sticky rice’ met mango en fried rice met krab.
Got

Chokchai (Got)
Got werkt hier sinds 2015 en handelt een groot deel van de reserveringen af en zorgt dat de kamers die jullie willen voor de scherpste prijzen geboekt worden. Zijn favorite bestemming binnen Thailand is het kokosnoten eiland Koh Samui en zijn levelings maaltje is rijst met een overheerlijke massaman curry.

Beem

Wipha (Beem)
Beem werkt sinds juni 2013 bij Amazing Asia Tours. Zij staat op één van onze sales counters in Bangkok. Omdat ze een tijd in België heeft gestudeerd, spreekt ze ook Nederlands. Na het werk gaat ze graag zwemmen en lezen. Daarnaast studeert ze ook nog aan de universiteit in Bangkok. Haar favoriete plekjes in Thailand zijn Koh Samed en Phuket, want hier kan ze heerlijk van de zon en het strand genieten. Het liefst eet ze Pad Kapoaw Moo. Dit is gebakken varkensvlees met basilicum, rijst en een ei.
Vow

Lalita (Vow)
Vow is sinds het voorjaar van 2013 werkzaam op het kantoor. Ze is verantwoordelijk voor de reserveringen van rondreizen en van de sales counters in Bangkok. Daarnaast heeft ze ook contact met de reisleiders. Naast het werk vindt ze het leuk om te gaan sporten, winkelen en reizen. Ook probeert ze sinds kort een beetje Nederlands te leren, en dit gaat al erg goed! Haar favoriete bestemming in Thailand is de Riverside in Bangkok. Ze is gek op Tom Yam Kung, een pikante heldere soep met zeevruchten.
Jo

Pongthep (Jo)
Pongthep is sinds 2011 één van onze gidsen bij ThailandDirect. Hij laat zijn klanten graag al het moois van de stad zien. Jo is geboren en getogen in Bangkok, dus hij kent de stad op zijn duimpje. Zijn favoriete tour is de Grand Palace en kanalentocht. ‘Wanneer je met de long-tail boot over de klongs vaart, zie je nog het Bangkok van 20 jaar geleden’. Zijn favoriete bestemming in Thailand is Koh Samet. ‘De fijne atmosfeer en het mooie strand kenmerken het eiland’. Als avondeten bestelt hij het liefst Tom Kha Gai, een pittige kokossoep met kip.
Ben

Ben
Khun Ben werkt sinds 2016 als gids bij AsiaDirect. Ze komt uit Bangkok en weet daardoor ook alles te vertellen over deze indrukwekkende stad! Ze deelt graag al haar kennis over Thailand, met name over het exotische Thaise eten.
Khun Ben weet de lekkerste restaurantjes en lokale snacks tijdens haar tour te vinden. Ga je met Khun Ben op stap, dan krijg je gegarandeerd lekker eten!
Ze houdt er daarnaast van om toeristen over de Thaise cultuur te leren. Met haar ga je niet alleen een tempel bekijken, maar ook echt ervaren. Zo zal ze je leren hoe je een lotusbloem vouwt en hoe je hiermee een offer brengt met daarbij een kaarsje, wierookstokjes en goudblaadjes. Ze weet ook waar je naar toe moet voor de beste Thaise massages.
Haar tip voor mensen die voor het eerst naar Thailand komen is dan ook, probeer al het lekkere Thaise eten! Volgens Khun Ben is de eettour hier erg geschikt voor! Maar ook Chinatown heeft veel lekkers te bieden. De natuur en geschiedenis van Kanchanaburi en het noordelijk gelegen Chiang Mai zouden volgens haar ook zeker op je planning moeten staan!