Ervaringen

Hieronder vind je een selectie uit de ervaringen van onze klanten.

Wij (gezin met 2 kinderen van 12 en 15) willen jullie nog hartelijk bedanken voor de perfect verzorgde vakantie afgelopen zomer in Thailand! We hebben aardig wat heen en weer gemaild en er kwam steeds heel snel een reactie met weer een passend voorstel.
Zelfs toen wij ter plekke bij een stationnetje besloten dat we liever 1e klas wilden reizen met een vroegere trein in plaats van 2e klas met een latere trein, werd er direct actie ondernemen en werd zelfs geregeld dat de gids een aantal uur vroeger op het station stond om ons af te halen.
De hotels waren allemaal goed, het eten was lekker, de gids, de busjes en de chauffeurs waren iedere keer prima. We hebben ons steeds als Prins en Prinsessen gevoeld!

Ik zou Thailand Direct aan iedereen aanraden, ook omdat ze een kantoor in Bangkok hebben waardoor alle lijnen kort zijn. Er valt van alles te regelen via Thailand Direct en voor ieders budget.

Hartelijk dank, wij hebben genoten!

- Fam. Olie

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de uitstekend geregelde reis, die ik samen met mijn vrouw gemaakt heb, van 16 feb. t/m 10 mrt van dit jaar. Daarin hebben wij naast Bangkok de eilanden Koh Chang , Koh Samui , Koh Tao en Koh Pangan bezocht. Werkelijk alle vluchten, transfers, hotels was tot in de puntjes geregeld.
Het enige hectische wat wij meemaakte was het inchecken van de boot op Koh Tao naar Koh Pangan. Je heb wel al een kaartje maar je moet evengoed een ticket halen bij het loket, en dat is best wel even een (warm) klusje hoor.

Ik vond het best wel spannend om zo via internet te boeken maar de service en de afhandeling die jullie bieden is van grote klasse.
Wij kunnen, en zullen jullie zeker aanbevelen bij iedereen die het mooie Thailand wil gaan bezoeken.

- Henny en Annemarie van Luit

In november een fantastische reis gemaakt. Alles sloot aan op onze wensen en het contact vanuit thuis maar ook tijdens de vakantie verliep erg prettig wij konden altijd iemand bereiken bij vragen. Wij hebben erg genoten van een compleet zorgeloze vakantie alles was zo goed geregeld dat wij ons nergens druk over hoefde te maken en alleen maar konden genieten.

- Nelly en Desiree Koster

Wij hebben een top vakantie gehad. Met onze 2 kinderen van 5 en 8 jaar was het perfect te doen.
Alles was top geregeld, waar we ook kwamen overal stond er een taxi voor ons klaar.
Onze gids Nancy was ook geweldig, zoveel extra dingen heeft ze ons laten zien die anders nooit gezien zouden hebben.

We willen jullie bedanken voor deze top reis.

- Fam. Henneke

Inmiddels een kleine week terug in Nederland, nog steeds in de Thaise flow!

Ik wil je namens Ali en mij nogmaals bedanken voor het regelen van onze waanzinnige reis, dankzij jou en je collega's maximaal kunnen genieten en alles was tot in de puntjes geregeld!

We zijn inmiddels alweer plannen aan het maken voor volgend jaar en kans zeer groot om weer gebruik te maken van jullie diensten!

- Groeten Ali en Jan-Willem

Ik wil jullie graag bedanken voor het regelen van onze reis naar Thailand. Alles was prima geregeld, overal waar we aan kwamen stond er iemand klaar om ons naar het volgende hotel te brengen. De 3 daagse tour naar de River Kwai was grandioos, wij hadden als gids Mimi en zij deed alles om het ons naar de zin te maken. Ze gaf ons veel informatie over het leven in Thailand en bestelde veel verschillende gerechten, voor de lunch en diner. Ze krijgt van ons een dikke 10.
Het overtrof mijn verwachting van onze vakantie, de hotels waren allemaal goed en heel verschillend qua stijl. Zo leuk. en de mensen zijn allemaal zo vriendelijk. We hebben veel gezien en gedaan.
Nogmaals hartelijk dank, door jullie is het voor ons gezin een hele bijzondere en onvergetelijke reis geworden.
Sawadee Ka.

- S. vd Meer

Vorige maand een fantastische rondreis gehad door Thailand en Laos. Alles was perfect verzorgd, te beginnen met de opvang in het hotel in Bangkok. Daarna via River Kwai naar Sangklaburi en met de trein naar Chiang Mai. Hier ruim een week geweest om vervolgens over land en met de boot in 3 dagen naar Luang Prabang te gaan.

Als afsluiter op aanraden, van Thailand Direct zijn we op Railay Beach in Krabi geweest. Ook al is het geen eiland, het is er een tropisch paradijsje. Gelukkig hadden we ook heerlijk weer wat alles nog mooier maakt.

Thailand Direct, nogmaals hartelijk dank voor het super organiseren van deze reis, alles klopte en we komen zeker terug!

- Fam Ter Brugge

Dat onze huwelijksreis naar Thailand zou gaan, dat stond al lang vast. Maar hoe moesten we dat vanuit België organiseren en voor ons budget? Via via kwamen we bij ThailandDirect uit. Mede dankzij de positieve ervaringen van anderen, namen we contact op. De beste beslissing ooit! Ik stelde mijn wenslijst vast en legde uit naar welke normen we wilden reizen en ThailandDirect deed de rest. Ze selecteerden de perfecte (avontuurlijke) excursies, selecteerden hotels naar onze wens en budget en vonden de perfecte romantische afsluiting op Koh Samui! Tijdens die 3-weekse rondtrip hebben we geen enkel stresserend moment gehad: alles was tot in de puntjes voorbereid en elke gids/transfer stond op afgesproken plaats en tijdstip! Het werd een huwelijksreis die ik direct zou overdoen mét ThailandDirect!

- Fam. Lux

Wij willen jullie bedanken voor onze vakantie in Thailand. Door het goede regelen – echt knap om dat op alle plekken zo voor elkaar te krijgen- werd er veel regelwerk ter plekke uit handen genomen waardoor we vol van onze vakantie konden genieten, was echt goed geregeld. We hebben er erg van genoten, hebben erg veel indrukken opgedaan, maar kan zelf even geen tempel meer zien hoor, ha ha.. Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer.

- Fam Hakkert, Purmerend

Wij hebben een fantastische vakantie gehad deze zomer in Thailand. Echt alles was uitstekend verzorgd door jullie en alles gebeurde op de afgesproken tijden.
Wij ervaarden het als grote luxe dat er in de mensenmassa bij aankomst op vliegvelden en eilanden iemand met een naambordje op ons stond te wachten. Top geregeld.

- Fam. Bakker

Eind december, begin januari een fantastische rondreis gemaakt door Thailand. Op basis van mijn wensen en het budget dat ik voor de reis had vastgesteld, heeft Thailand Direct een op maat gemaakte reis voorgesteld die na wat fine tunen heen en weer definitief werd. Ik vond het persoonlijke contact met Charuda erg prettig, ze nam alle tijd om tot een reis te komen die helemaal bij mijn ideeën aansloot. Waar ik aangenaam door werd verrast is dat de hele reis perfect is verlopen. Wat andere mensen in hun review aangeven klopt; de gidsen, (privé)chauffeurs, ze waren altijd op tijd met ophalen, zorgden ervoor dat je even nergens aan hoefde te denken, en verzorgden werkelijk alles voor je. We hebben van Thailand een fantastische eerste indruk gekregen, en mede door Thailand Direct is het een onvergetelijke reis geworden!

- Fam. Appels

We zijn net terug van onze rondreis van ruim 3 weken door het mooie Thailand (Bangkok – Kanchanaburi - Ayutthaya – Chiang Mai – Chiang Rai – Hua Hin). Samen met ThailandDirect hebben we onze wensen besproken en een programma opgesteld. Er zijn heel wat mailtjes heen en weer gegaan, we kregen goede adviezen en altijd heel snel een duidelijke reactie. De reis zelf was onvergetelijk en heel goed verzorgd. De hotels waren prima, de gidsen erg betrokken en vriendelijk, de chauffeurs deskundig en de busjes in uitstekende staat. Je maakt toch wel heel wat afspraken over zo’n reis (tijdstip ophalen, excursies, kamers in hotels enz enz) en ze zijn allemaal nagekomen. Mede hierdoor hebben we een hele ontspannen en onbezorgde reis gehad en hebben we optimaal kunnen genieten van het schitterende Thailand.

- Fam. Mulkens

Onze reis zit er op en wat moet ik daar van zeggen?

Eerst en vooral een DIKKE, DIKKE proficiat voor Thailanddirect, alles is van de organisatie van begin tot einde perfect verlopen.

Laten we beginnen bij het laatste, strandvakantie op Koh Samui, Hotel Manathai zeker en vast een aanrader.

Propere, ruime en stille kamer. Uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijke personeel, privé strand met zwemdok en zee. Dus een toppertje.Dan de tour. Aankomen in Bangkok was een cultuurshock.

Hotel Eastin PRACHTIG, reuze uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds eten in het restaurant met de skyline van Bangkok, gewoon ENIG.

Dan de tour was geweldig. Als we hier vertellen dat wij een privé chauffeur en gids hadden voor ons twee niemand gaat ons geloven.

Toch wil ik enkele punten onderstrepen,

Onze chauffeur was een stille bescheiden man, wij hebben ons geen ogenblik onveilig gevoeld. Proficiat.
Eddy’s Elephant Camp, een toffe gezellige en plezante gast met een hart voor zijn dieren. ZEKER EEN AANRADER
En dan, onze gids Jill is haar naam denk ik, iemand die je moet koesteren en in de watten leggen, een toppertje van de bovenste plank. Niets was haar teveel, wij mochten haar alles vragen en heel veel van de cultuur van Thailand opgestoken. Daar zijn simpelweg geen woorden voor. Dit is “Once in a Lifetime”.Slotconclusie, de reis was van A tot Z meer dan geslaagd. Mochten er klanten zijn die nog mochten twijfelen mag je hun deze mail gerust sturen.

Nogmaals bedankt van zeer tevreden klanten,

- Jos & Linda Saldien - Hellemans